Scroll to top

Programi

Treninzi su bazirani na kombinaciji izometrijskih, izokinetičkih i ekscentričnih kontrakcija vodeći računa o izolovanju svake angažovane grupe mišica. Pravilnim doziranjem opterećenja kao i PNF istezanjem vežbač se dovodi u stanje potpune funkcionalnosti, bilo da je cilj treninga redukcija telesne mase, povećanje tonusa mišića ili mišićna hipertrofija, nakon treninga morate biti zadovoljni rezultatima rada ali i puni pozitivne energije.

Online trening je program koji omogućava onima koji nisu u mogućnosti da vežbaju uživo sa trenerom dođu do zavidnih rezultata. Uloga Online trenera je izrada programa treninga kao i plana ishrane koji će vežbač sam sprovoditi uz svakodnevnu komunikaciju sa trenerom.

 

Online trening se započinje na sledeći način:

  1. Prvi korak je popunjavanje anamnestičkog upitnika uz pomoć koga dobijam konkretne informacije o vama, istorija bolesti, stila zivota, istoriji bavljenja fizičkom aktivnošću i definisanje cilja treniranja. Kada popunite upitnik prelazimo na sledeći korak.
  2. Slanje smernica za ishranu, to je dvadesetak saveta koji su dobra polazna osnova za definisanje programa ishrane koju definišemo u tri koraka.
  3. Na osnovu prvih konsultacija i upitnika pravim vam uvodni program treninga koji je ujedno i test vaših fizičkih sposobnosti. U odnosu na rezultate nastavljamo dalje.
  4. Sledeći korak je izrada 3 programa treninga za prve dve nedelje ili za prvih 30 dana. Sve treninge dobijate u pisanoj formi sa video klipom gde je objašnjen ceo trening. Važno je napomenuti da se program treninga pravi individualno za svakog klijenta pa se i za svakog klijenta posebno snima trening koji je za njega napravljen.
  5. Na kraju svakog treninga mi šaljete detaljne utiske i zapažanja koja su mi veoma važna zbog narednih treninga.
  6. Takođe na kraju svakog dana mi šaljete sta ste prethodnog dana jeli što nam je ujedno i dnevnik vaše ishrane.

Lični trener Vam na osnovu odrađenih merenja i testiranja funkcionalnih i motoričkih sposobnosti i u zavisnosti od vašeg zdravstvenog stanja planira i programira trenažni proces i način ishrane u zavisnosti od cilja treninga. Savršen način vežbanja za one koji rešavaju određeni problem i žele maksimalne rezultate iz oblasti:

  1. Redukcije telesne mase;
  2. Korekcije telesnih deformiteta;
  3. Mišićne hipertrofije;
  4. Kondicione pripreme.